25 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 236
محل سكونت: تهران
آفلاين
ارسال شده در: پنجشنبه، 22 فروردين ماه ، 1387 00:23:35 موضوع مطلب:
گزارش بالا، 20 فروردین 1387 است که به اشتباه 20 فروردین 1386 درج شده. _________________ باراني كه خدا از بالا فرو فرستاد تا به آن آب، زمين را بعد از مردن، زنده كند.
24 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 786
محل سكونت: هرجا پا بده
آفلاين
ارسال شده در: يكشنبه، 25 فروردين ماه ، 1387 12:54:40 موضوع مطلب:
من که اعتقاد دارم حامد بهترین بازیگر فیلم های سریال ایام نوروز بود...........این بشر نهایت استعداد و به همراه حامد کمیلی تو قطب جوون سینمای ما رو می خوان تشکیل بدن _________________ ایران من همیشه سرفراز بادا
آی دولتهای غرب وحشی یه حسابی باهم داریم یادتون باشه 300 طلبتون دارم براتون
24 بهمن ماه ، 1386
آفلاين
ارسال شده در: يكشنبه، 25 فروردين ماه ، 1387 12:56:04 موضوع مطلب:
حالا نوبت بررسی یکی از قوی ترین فیلم هایی که توی ایران ساخته شده به نام دایره زنگی هر کی این فیلم و دیده بیاد نقدش کنه و نظرشو بگه _________________ ایران من همیشه سرفراز بادا
25 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 236
محل سكونت: تهران
آفلاين
ارسال شده در: يكشنبه، 25 فروردين ماه ، 1387 14:39:49 موضوع مطلب:
دایره زنگی فیلمی بود که مخاطبهای سینمای ایران رو غافلگیر کرد. فیلمی با فیلمنامهای قوی، کارگردانی خوب و بازی روان بازیگرها. فیلمنامه دایره زنگی یکی از بهترین و بدیعترین فیلمنامهی فیلمهای ایرانی است. فیلمنامهای که 20 پرسوناژ رو در 2 سعت فیلم و با نماهای پیوسته گنجونده. در این فیلم ما خیلی کم شاهد قطع داستان هستیم و داستان بیشتر مثل زندگی معمولی در جریانه و فقط بسته به موقعیت و آدمها دیدگاهش تغییر میکنه. دایره زنگی تصویری از جامعهی ایران در دهه هشتاده که هر کدوم از همسایهها نمایندهی قشر خاصی از جامعه هستند. _________________ باراني كه خدا از بالا فرو فرستاد تا به آن آب، زمين را بعد از مردن، زنده كند.
24 بهمن ماه ، 1386
آفلاين
ارسال شده در: شنبه، 31 فروردين ماه ، 1387 12:17:32 موضوع مطلب:
باید اعتراف کنم کارگردانیه این فیلم زیاد هم قوی نبود و گاها" طنزهای غیر منطقی توش بود.....
حالا یه سوال من توی متن و داستان فیلم نامه یه راکورد پیدا کردم که هیچ کس متوجهش نبود میخوام ببینم این راکورد قوی و خیلی بد رو میدونید شما چی بوده؟ _________________ ایران من همیشه سرفراز بادا
24 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 115
محل سكونت: شهر باران
آفلاين
ارسال شده در: چهارشنبه، 27 شهريور ماه ، 1387 13:47:43 موضوع مطلب:
رابرت دونيرو و آل پاچينو با لباس زنانه جلوي دوربين ميروند
به گزارش اينديا تايمز، «رابرت دينيرو» در مصاحبه اخير خود با يكي از شبكههاي راديويي انگلستان،گفت: من و «آل پاچينو» مدتي كه به ايده بازي در نقش دو خواهر در يك فيلم كمدي فكر ميكنيم.
«آل پاچينو» نيز در ادامه سخنان «دونيرو» افزود: اين يك ايده فوقالعاده است و ما براي بازي در اين نقش مصمميم و در حال كار بروي اين ايده هستيم.
اين بازيگر هاليوودي برنده اسكار گفت: رابرت تاكنون در فيلمهاي كمدي فوقالعاده و موفق بسياري بازي كرده است، من مطمئنم كه او بدون هيچگونه مشكلي از عهده اين نقش نيز برخواهد آمد.
«دونيرو» نيز در ادامه گفت: ما از پس از كار برميآييم، من عاشق اين ايدهام. _________________ [size=24][color=red]سلطان،هر جا بودی پا رو هر فرشی که گذاشتی اینو بدون که یه رضا هست که عاشقته.
پیراهن سلطان باید برگرده.[/color:0
24 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 115
محل سكونت: شهر باران
آفلاين
ارسال شده در: چهارشنبه، 27 شهريور ماه ، 1387 13:50:48 موضوع مطلب:
امشب شب مهتابه اواخر مهر آماده میشود.
فیلم سینمایی "امشب شب مهتابه" ساخته محمدهادی کریمی هم اکنون در مرحله پایانی ساخت موسیقی و صداگذاری قرار دارد و اواخر مهرماه آماده نمایش میشود.
کریمی گفت: علی علویان مشغول صداگذاری نهایی فیلم است و تهیهکننده اظهار علاقه کرده آن را در جشنواره فیلم فجر امسال به نمایش درآوریم. با اینکه شخصا تمایلی به حضور در جشنواره ندارم، اما به نظر وی اهمیت میدهم. من معتقدم فیلم باید در شرایط مناسب اکران عمومی شود.
وی درباره استقبال مخاطبان از "امشب شب مهتابه" گفت: نتیجه کار به گونهای شده که میتواند مورد استقبال خانوادهها و جوانان قرار بگیرد. فیلمنامه روایت خطی ساده ندارد و به نوعی کاری تازه به شمار میرود. _________________ [size=24][color=red]سلطان،هر جا بودی پا رو هر فرشی که گذاشتی اینو بدون که یه رضا هست که عاشقته.
پیراهن سلطان باید برگرده.[/color:0