25 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 236
محل سكونت: تهران
آفلاين
ارسال شده در: سه شنبه، 20 فروردين ماه ، 1387 15:39:37 موضوع مطلب:
1. مرد هزار چهره
2. پیامک از دیار باقی
3. قرارگاه مسکونی
4. نشانی _________________ باراني كه خدا از بالا فرو فرستاد تا به آن آب، زمين را بعد از مردن، زنده كند.
24 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 786
محل سكونت: هرجا پا بده
آفلاين
ارسال شده در: يكشنبه، 25 فروردين ماه ، 1387 12:57:53 موضوع مطلب:
درسته مرد هزار چهره طرح نوینی در صنعت طنز سازی بود ولی من هنوز هم اعتقاد دارم پیامک از دیار باقی قوی تر بود _________________ ایران من همیشه سرفراز بادا
آی دولتهای غرب وحشی یه حسابی باهم داریم یادتون باشه 300 طلبتون دارم براتون
25 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 236
محل سكونت: تهران
آفلاين
ارسال شده در: يكشنبه، 25 فروردين ماه ، 1387 14:27:09 موضوع مطلب:
«پیامک از دیار باقی» هم سریال خوبی بود و با «مرده هزار چهره» تقریبا در یک سطح بود. اما «مرد هزار چهره» فاکتورهایی رو داشت که «پیامک از دیار باقی» نداشت.
ولی فیلمبرداری «پیامک از دیار باقی» خیلی قشنگ بود. حامد کمیلی هم با این نقش، نقش شیطان رو شکوند، رامین راستاد هم خیلی خوب نقشش رو بازی کرد. _________________ باراني كه خدا از بالا فرو فرستاد تا به آن آب، زمين را بعد از مردن، زنده كند.
24 بهمن ماه ، 1386
آفلاين
ارسال شده در: شنبه، 31 فروردين ماه ، 1387 12:19:23 موضوع مطلب:
هه هه حال کردین تو نظر سنجی مردمی پیامک از دیار باقی بهترین سریال انتخاب د برید حالشو ببرید _________________ ایران من همیشه سرفراز بادا
25 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 725
محل سكونت: کرمانشاه
آفلاين
ارسال شده در: جمعه، 3 خرداد ماه ، 1387 01:04:32 موضوع مطلب:
اين سريال هاي ايراني كه داره پخش ميشه جديدا خيلي مسخره ست !! من احساس ميكنم به بيننده توهين ميشه ... ! _________________ خدايا كمك كن كه ما به هم ... و با هم به " تو " برسيم !!!
24 بهمن ماه ، 1386
آفلاين
ارسال شده در: جمعه، 10 خرداد ماه ، 1387 00:59:26 موضوع مطلب: PaDeShAhE_KhOn
چی میگی تو حسنا؟......به نظر من الان تو اوج پخش سریال هامون هستیم امسال تلویزیون داره تو پخش سریال سنگ تموم میذاره و توی سریال ها به موضوع و کمی بفکر میشه دید _________________ ایران من همیشه سرفراز بادا
25 بهمن ماه ، 1386
آفلاين
ارسال شده در: جمعه، 10 خرداد ماه ، 1387 23:08:37 موضوع مطلب:
شرمنده متين خان يعني فقط بايد يك سري سريال ساخته باشه ؟؟؟ همين ؟! محتوا و اينا همه كشك ؟!؟ خيلي سريال هاي بيخودي در حال پخش هست ... از نظر محتوا و انتخاب بازيگر و ايفاي نقش زير خط فقر هستن ! _________________ خدايا كمك كن كه ما به هم ... و با هم به " تو " برسيم !!!
25 بهمن ماه ، 1386
آفلاين
ارسال شده در: شنبه، 9 شهريور ماه ، 1387 01:32:33 موضوع مطلب:
حالا نوبت سريال هاي ماه رمضونه
شبكه سه فيلمش مثل هميشه طنز هست و علي صادقي و رضا عطاران بازي مينن.كه حتما ديدن داره ... به اسم بزنگاه !
شبكه دو هم كه طبق معمول فيلمش اعتقادي و لذت بخشه ... به اسم مثل هيچكس !!
من هنوز تبليغ سريال شبكه 1 رو نديدم! _________________ خدايا كمك كن كه ما به هم ... و با هم به " تو " برسيم !!!
23 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 545
محل سكونت: پايتخت ، تهران
آفلاين
ارسال شده در: چهارشنبه، 13 شهريور ماه ، 1387 00:51:24 موضوع مطلب:
سريال ترانه مادري واقعا قشنگ بود به طوري كه من هم اونو هميشه دنبال ميكردم در صورتي كه خيلي وقته برنامه اي رو دنبال نميكنم و كلا زياد تلويزيون نميبينم ...
به نظرم شخصيت بهرام با خود بازيگر همخوني داشت و ميشه گفت نقشش رو عالي دراوورد اما پويا ... من كه شخصا از بازيش راضي نبودم !!!
بقيه هم كه جزو اساتيد و بزرگان بودن . _________________ آره سلطان دوسش دارم/ آقامه دوسش دارم/ سرورمه دوسش دارم /دیوونشم دوسش دارم/ آخه سلطانه دوسش دارم
25 بهمن ماه ، 1386
آفلاين
ارسال شده در: شنبه، 23 شهريور ماه ، 1387 16:53:12 موضوع مطلب:
از بين سريالهاي ماه رمضون من روز حسرت رو دوست دارم !! باز سوژه ش بيشتر به ماه رمضون مربوط ميشه تا بقيه ي سريال ها ...
بزنگاه هم خوبه ولي از رضا عطاران انتظار بيشتري ميرفت _________________ خدايا كمك كن كه ما به هم ... و با هم به " تو " برسيم !!!
23 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 545
محل سكونت: پايتخت ، تهران
آفلاين
ارسال شده در: سه شنبه، 30 مهر ماه ، 1387 22:42:45 موضوع مطلب:
من هم از روز حسرت خوشم اومد اما بزنگاه اصلا جالب نبود و از عطاران بعيد بود _________________ آره سلطان دوسش دارم/ آقامه دوسش دارم/ سرورمه دوسش دارم /دیوونشم دوسش دارم/ آخه سلطانه دوسش دارم