23 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 545
محل سكونت: پايتخت ، تهران
آفلاين
ارسال شده در: دوشنبه، 30 ارديبهشت ماه ، 1387 02:49:30 موضوع مطلب:
بعضي فکر مي کنند منصفانه نيست که
خدا کنار گل سرخ خار گذاشته است
بعضي ديگر خدا را ستايش مي کنند که کنار خارها گل سرخ گذاشته است _________________ آره سلطان دوسش دارم/ آقامه دوسش دارم/ سرورمه دوسش دارم /دیوونشم دوسش دارم/ آخه سلطانه دوسش دارم
25 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 725
محل سكونت: کرمانشاه
آفلاين
ارسال شده در: پنجشنبه، 2 خرداد ماه ، 1387 10:06:10 موضوع مطلب:
خدا جونم مرسي به خاطر همه چي ... به خاطر اينكه امسال به بهترين نحو ممكن دل منو شاد ميكني و از در و ديوار داره واسم خوب مياد !! 2 تا قهرمانيه منچستر ... قهرمانيه پرسپوليس ... قهرمانيه رئال !! به به ! _________________ خدايا كمك كن كه ما به هم ... و با هم به " تو " برسيم !!!
ارسال شده در: چهارشنبه، 29 خرداد ماه ، 1387 03:56:00 موضوع مطلب:
پروردگارابه من بياموز دوست بدارم کساني راکه دوستم ندارند ..عشق بورزم به کساني که عاشقم نيستند...بگريم براي کساني که هرگز غمم را نخوردند...به من بياموز لبخند بزنم به کساني که هرگز تبسمي به صورتم ننواختند... محبت کنم به کساني که محبتي درحقم نکردند...........
23 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 545
محل سكونت: پايتخت ، تهران
آفلاين
ارسال شده در: دوشنبه، 17 تير ماه ، 1387 01:32:02 موضوع مطلب:
خدايا! می توان با يک زيرانداز ساده زير سقف آسمان خوابيد و دغدغه نداشت
می توان شب به شب با نان خالی عشق ساخت و غمی به دل راه نداد
می توان لبخند ها راغنيمت شمرد و فقط در خلوت اشک ريخت
می توان بی هيچ غصه ای نفس کشيد و دلشوره ای نداشت و از اندوه و رنج، آه کشيد
خدايا! سوزش سرما هم بی معنا می شود اگر وجود آدم را از عشق و صفا گرم کنی
می توان ياسی چيد و می توان آن را به ديگران هديه داد و دل ها را با کينه غريبه ساخت و بذر مهربانی پاشيد
می توان..... اگر تو بخواهی ، اگر تو کمک کنی
خدايا ! ناله هايم را بشنو و به خاطر بسپار. بشنو و به من بگو که پنجره های زندگی از کدامين سو به روی من گشوده شد که من در طول عمر کوتاه من،هرگز طلوع و غروب خورشيد را نديدم
خدايا! بسته دلی براِت می فرستم. وقتی آن را باز می کنی مواظب باش چون قلب من شکستنی است _________________ آره سلطان دوسش دارم/ آقامه دوسش دارم/ سرورمه دوسش دارم /دیوونشم دوسش دارم/ آخه سلطانه دوسش دارم
24 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 115
محل سكونت: شهر باران
آفلاين
ارسال شده در: دوشنبه، 21 مرداد ماه ، 1387 12:25:43 موضوع مطلب:
خدایا عاشقانت با غم عشق آشنا کن........... _________________ [size=24][color=red]سلطان،هر جا بودی پا رو هر فرشی که گذاشتی اینو بدون که یه رضا هست که عاشقته.
پیراهن سلطان باید برگرده.[/color:0
25 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 725
محل سكونت: کرمانشاه
آفلاين
ارسال شده در: جمعه، 5 مهر ماه ، 1387 13:47:29 موضوع مطلب:
خدادوباره بهمون يه فرصت داد كه تو شباي قدر برگرديم پيشش ...
اميدورام هيچوقت انقدر از ياد خدا غافل نشيم كه بعدا رومون نشه باهاش حرف بزنيم _________________ خدايا كمك كن كه ما به هم ... و با هم به " تو " برسيم !!!