Sorkh Pooshan | Forum | News | Gallery | Poll | Game |
SorkhPooshan.net :: نمايش موضوعات - افشین امپراطور.........چشم حسوداشم ک
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
جستجو
جستجو
ليست كاربران
ليست كاربران
گروههاي كاربري
گروههاي كاربري

مشخصات
مشخصات
ورود به سيستم
ورود به سيستم
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
SorkhPooshan.net صفحه اول انجمن » سرخپوشان

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع      
افشین امپراطور.........چشم حسوداشم ک رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
Alireza
مدیر سایت
مدیر سایت

23 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 545
محل سكونت: پايتخت ، تهران

آفلاين

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 29 ارديبهشت ماه ، 1387 01:36:33    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

تبريك ميگم بهش نشون داد كه حرفه اي و متفكر ... Wink
ولي حيف كه واسه فصل بعد احتمال زياد نيست ... Confused

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
hosna
کاربر جدید
کاربر جدید

25 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 725
محل سكونت: کرمانشاه

آفلاين

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 1 خرداد ماه ، 1387 18:55:20    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خيلي عاليه ... من عاشق امپراطورم Idea
فقط حيف كه ايران جاي موندن آدماي حرفه اي نيست !!!

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
TAK_SETAREH
کاربر جدید
کاربر جدید

25 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 145

آفلاين

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 9 خرداد ماه ، 1387 02:06:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

هنوز معلوم نيست ولي خوب فشار زيادي رو تو ايران تحمل كرد كه انتظارشو نداشت اگه نمونه حق داره !

بازگشت به بالا

hosna
کاربر جدید
کاربر جدید

25 بهمن ماه ، 1386

آفلاين

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 9 خرداد ماه ، 1387 19:28:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ايران فقط مهد خراب كردن شخصيت هاي حرفه اي هست ... حيفه امپراطور عزيزم Sad

بازگشت به بالا

PaDeShAhE_KhOn
کاربر جدید
کاربر جدید

24 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 786
محل سكونت: هرجا پا بده

آفلاين

ارسال ارسال شده در: جمعه، 10 خرداد ماه ، 1387 00:46:24    موضوع مطلب: PaDeShAhE_KhOn پاسخ همراه با اعلان

موندن یا نموندن مسئله این است....................فکر کنم اگه بخواد بمونه باید قول قهرمانی تو اسیا رو بده که میده

http://sorkhpooshan.net/Home/ftopicp-66.html#66

بازگشت به بالا

hosna
کاربر جدید
کاربر جدید

25 بهمن ماه ، 1386

آفلاين

ارسال ارسال شده در: جمعه، 10 خرداد ماه ، 1387 22:39:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اي بابا Sad رفت ... امپراطو عزيزم گفت نمي مونم ... رفت

بازگشت به بالا

Alireza
مدیر سایت
مدیر سایت

23 بهمن ماه ، 1386

آفلاين

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 17 تير ماه ، 1387 01:03:52    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بازگشت به بالا

hosna
کاربر جدید
کاربر جدید

25 بهمن ماه ، 1386

آفلاين

ارسال ارسال شده در: شنبه، 9 شهريور ماه ، 1387 02:23:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

تورو خدا ديديد چي به روز امپراطور آوردن ... !!؟؟!
اين داورا انقد رفتن رو اعصابش كه بعد از بازي ذوب آهن يه حرفايي زد كه من هيچ وقت انتظار شنيدنش رو از امپراطور نداشتم !!

بازگشت به بالا

Alireza
مدیر سایت
مدیر سایت

23 بهمن ماه ، 1386

آفلاين

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 13 شهريور ماه ، 1387 00:38:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

قطبي وقتي برگشت معلوم بود ديگه اون ادم قبلي نيست ...

بازگشت به بالا

hosna
کاربر جدید
کاربر جدید

25 بهمن ماه ، 1386

آفلاين

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 13 شهريور ماه ، 1387 23:27:16    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اي لعنت به اين فوتبال ايران كه گند ميزنه به شخصيت همه ... Sad

بازگشت به بالا

hosna
کاربر جدید
کاربر جدید

25 بهمن ماه ، 1386

آفلاين

ارسال ارسال شده در: شنبه، 23 شهريور ماه ، 1387 16:55:43    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خوشحالم كه بعد از بازي مس با اينكه باختيم ولي امپراطور خونسردي خودشو حفظ كرد و با همون وقار و متانتي كه ازش انتظار ميره مصاحبه كرد Idea

بازگشت به بالا

Alireza
مدیر سایت
مدیر سایت

23 بهمن ماه ، 1386

آفلاين

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 30 مهر ماه ، 1387 22:45:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جناب قطبي بيشتر حواستو جمع كن ...
به نظر من قطبي خيلي داره خودشو گم ميكنه و حواسش نيست داره چي ميگه !!!

بازگشت به بالا

ALI-TIFUSI
کاربر جدید
کاربر جدید

16 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 19

آفلاين

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 19 آبان ماه ، 1387 12:08:00    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

آنها تحمل خوبي ققنوس را نداشتند او خوب بود او مهربان بود او مقاوم بود او محبوب بود او نجيب بود
و آنها تحمل اين همه محبوبيت او را نداشتند
دور هم نشستند و چاره اي انديشيدند
نميشد به سادگي نابودش كرد همه شك ميكردند
بايد ذره ذره خرد ميشد بايد ذره ذره ميشكست
تا روزي كه ديگر اثري از او نباشد

نقشه ها يكي پس از ديگري عملي ميشد
و ققنوس روز به روز بيشتر ميشكست
تا آن روز آخر
كه انگار پايان خط او بود
مردم با بغض و حسرت ذره ذره آب شدنش را نگاه ميكردند
و حسودان تنگ نظر در دل رقصي به پا كرده بودند هر چند در ظاهر برايش دل مي سوزاندند!

شراره هاي آتش فزوني گرفت و در ميان حيرت همگان ققنوس باز متولد شد … Very Happy Surprised

بازگشت به بالا

ALI-TIFUSI
کاربر جدید
کاربر جدید

16 مرداد ماه ، 1387

آفلاين

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 19 آبان ماه ، 1387 12:11:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

از ماست که بر ماست…

نمی دانم از کجا شروع کنم .دلم تنگ است و قلبم زخمی.زخمی که دردش وجودم را فرا گرفته.آری دردی که شاید در طول تاریخ ما ایرانیان را همیشه آزرد و عقب انداخت.و آن خنجری است به نام حزب بادکه زائیده ی منفعت طلبی وعدم ثبات یک عده است.یک عده همیشه دیگری را به اوج میرسانند و خودشان با دستان خودشان زیر پایش را خالی میکنن واین درد است.این حاکی از نبود تفکری با ثبات و وجود تزلزل در عقیده است که تنها عامل سقوط میباشد.تاریخ ما گواه این مطلب است.وامروز چنگال ما قطبی را انتخاب کرده .همان امپراطور سابق وهدف پرتاب کیسه ی زباله ی امروز.آه و صد افسوس که بادی نظر ما را تغییر میدهد.امروز تمام رسانه ها وتمام اقشار بر علیه قطبی خنجر به دست گرفتند با شعار خیرخواهی از تیم لاکن هدفی جز منفعت شخصی و بد خواهی ندارند.تنگ نظران و حسودان قطبی خوشحال باشند که موفق شدند و این موفقیت در بازی با صبا دیده شد.چهره ی قطبی بعد از پرتاب بطری راهر که میدید ناخواسته چشمانش به اشک می آمداگر او تفکر نداشت و کار بلد نبود دلم نمیسوخت.یک عده نمیگذارند کاربلدهایمان کار را در دست بگیرند.و این جریانیست که ورزش و سیاست نمیشناسد.او با افتخاراتی که دارد که بارها آن ها را ذکر کردم خود را ثابت کرده لیکن امروز یک عده از هواداران نیز ابزار کار بدخواهان شدن پس بزنیم و بکوبیم همدیگر را که از ماست که بر ماست. اما ای امپراطور قلبها که قلبت شکسته است بمان و مرد باش که هستند کسانی که قدرتو را بدانند و به تو ایمان داشته باشند.بمان و حقانیت را ثابت کن.

بازگشت به بالا

ALI-TIFUSI
کاربر جدید
کاربر جدید

16 مرداد ماه ، 1387

آفلاين

ارسال ارسال شده در: جمعه، 8 آذر ماه ، 1387 22:11:13    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خداحافظ امپراطور Sad

منعطف مثل ماهی قرمز شناور در اب

بعضی اوقات با خودم می گویم چرا من نقاشی های پایین دفتر را با حالتی غمگین می کشم ؟ چرا یک دختر باید تنگ بلورین ماهی هایش را رها کند و یکی از ان ماهی ها پرواز کند و شنا کنان از اب دور بشه ! میخواد بره ! اون ماهی میخواد از دلبستگی اش رها بشه ! میخواد تنهایش بگذاره ! اون ماهی خانه اش را دوست داره اما دیگه باید بره , تنها , رها و ازاد …و دیگه دلش نمی خواد برگرده ! چونکه خیلی ناراحت شده . تنگ بلورین قدرش را ندانسته و اونم با ناراحتی پره هاش را باز می کند و به اسمان شنا می کند . جایی که در ان متولد شده . درسته , اسمان خطر داره ولی اون با خطر خوب اشناست ! اگر الفبای خطر کردن را نمی دانست محبوس واسیر تو تنگ عروسکی زندانوار نفس می کشید تا بالاخره بمیرد . این خواست خداست و او باید بره ! اون دختر هم اینو میدونه و اصلا جلویش را نمی گیرد بلکه بلعکس از رفتار ماهی مطمئن است و میدونه او درست میگه ! درتمام روزهای زندگی اش روی پای خودش ایستاده وبدون گوشه چشمی توجه به هدفش ادامه داده! فکر می کند اینجا در این گودال تنگ قدرش کمتر دونسته میشه .
روزی را بخاطر می اورد که از اعماق اسمان ابی به درون تنگ پرتاب شد . فکر کرد این خونه اصلیش , جایی که در ان متولد شده , باید باشه . ولی خدا خیلی دوستش داشت چرا که کمی دیر اما باز هم به موقع فهمید او با این فضا غریبه است , تعداد دوستدارانش کم اند, می ایند و صورتشون را می چسبانند به تنگ و خیره به او نگاه می کنند ! ودخترک اینو نمی خواست چون می دانست ازارش می دهند . دست می برند که او را بگیرند و این روح و روانش را می ازرد . به همین دلیل نگاه خودش را از ویترین تمام رخ دیدگان مزاحم خلاص کرد .دیگه دوست نداشت دلش به دیدن این انسانها تنگ بشه و بهترین تصمیم را گرفت ! اره , اینا قدرش را نمی دانند و او باید از اینجا بره . به جایی بزرگتر والبته پرخطرتر , شاید یک دریای عظیم , لااقل اینجوری میتونه از خودش دفاع کند نه مثل ان تنگ که فرصت هرگونه دفاع را ازش می گرفت . اما برای یادگاری میتونه کاری بکند ! قلب کوچک قرمزش را همین جا تو همین ابهای همیشه راکد دفن کند و با کمترین دلتنگی وطنش را ترک کند . اینجوری دیگه هیچ ناراحت نیست چون وظیفه اش را انجام داده و قسمتی از وجودش را برای کسانی که دوستش دارند باقی گذاشته … اون دیگه باز نمی گردد . به هرترتیب همه چیزباخداست و این خواست خداست …..
در مصاحبه افشین قطبی در نوروز 87 می خواندیم که می گفتند ماهی قرمز سفره هفت سین را خیلی دوست دارند … و چقدر شبیه این جاندار بودند ….

بدرود افشین . تا همیشه … Sad

يعني دنيا اينقدر ارزش داشت که دل من رو بشکني؟!

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع       زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي
صفحه 4 از 5

رفتن به:  
شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد